Zin in een eigen camper?? Dat kan. U kunt een camper voor u zelf laten bouwen door ons vanaf €28800,-. (excl. bus)

Ook is het mogelijk één van de bestaande campers over te nemen. Daarmee heeft u voor een gunstige prijs een bijna nieuwe camper. Onze "oudste" camper ombouw is van 2019. 

Beleef... deze unieke Citroën Jumper van binnen en van buiten.(verkocht)


Ik ben een professioneel gebouwde compacte 2 persoons camper, "FOREST" genaamd en laat jouw hart een sprongetje maken zodra je mij ziet. Door mijn ingenieuze praktische indeling is er veel ruimte, een luxe bed en een ruime keuken.
Uniek is de mogelijkheid om met mij buiten te koken. 
Het bed is in een handomdraai klaar voor gebruik. Je slaapt op een lattenbodem (193x140) en een luxe 14 cm dik matras. De ruime keuken is voorzien van elektrische kookplaat, wasbak met koudwaterkraan, elektrische koelbox 20 liter en veel opbergruimte. Ik ben standaard uitgerust met een complete keukeninventaris, ecologisch bamboe servies en linnen keuken handdoeken. 

Het CarisCampers concept maakt zo veel mogelijk gebruik van duurzame en ecologische materialen. Zo is er o.a. ook schapenwol gebruikt voor isolatie en ecologische krijtverf voor de afwerking van het interieur.

Ik heb een kwalitatief hoog afwerkingsniveau en ben voorzien van een klapraam en een dakluik inclusief verduisterings- en muggenhor. 

Forest heeft inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden.


Stoere Peugeot Boxer

Met mij, ABEL, wordt je graag gezien. Ik ben een stoere, trouwe en comfortabele reiskameraad helemaal van deze tijd en lief voor de aarde en de natuur. Ik ben vervaardigd uit natuurlijke materialen met een zoveel mogelijk ecologisch gedachtegoed. Ik ben uitgerust met voornamelijk natuurlijke materialen; ecologische hoeslakens en handdoeken, ecologisch bamboe servies, aluminium pannen zonder chemische coating, rvs kommen, rvs bestek. De gebruikte lakken zijn op waterbasis. Ik bied jou/jullie als reiziger een riant (193x140) comfortabel 2 persoons bed waar je iedere nacht weer heerlijk kunt opladen voor een nieuwe dag. De bedden zijn voorzien van lattenbodems en kwalitatieve matrassen van 15 cm dik. Dankzij het ingenieuze uittreksysteem en opbergruimte voor je dekbed, ben je in zo'n kleine 30 seconden gereed voor de nacht. 
"Wauwww, wat voel ik me hier thuis", is een veelgehoorde kreet als mensen zich neervleien in mijn interieur.
Ik ben voorzien van super praktisch opbergkasten met greeploze sluitingen met enorm gebruikersgemak.  Ook bied ik je de mogelijkheid om optimaal buiten te zijn, je kan zelfs buiten koken!!
Daarnaast ben ik door mijn styling enorm van deze tijd en een tikkeltje rebels, stoer en zacht tegelijk. Je krijgt zeker geen spijt als je met mij op stap gaat. 

Ik wil Abel helemaal voor mij!!
Dat kan vanaf september 2022. Vraagprijs €29.950,-.
De bus is van 2012 en het interieur van 2019. 
Huidige km stand 213300.
Bericht of bel bij serieuze interesse.

Frisse Peugeot Boxer met "strandzicht"(verkocht)

Wil jij wakker worden op het strand??

Ontwaken op het strand en gaan slapen bij zonsondergang....... Dat kan altijd en overal met "Blue". Deze Opvallende frisse authentieke verschijning met de naam "Blue" geeft je ontspanning en een vakantiegevoel  waar je ook bent. Dit professioneel gebouwde camperinterieur is van 2021. Door dit praktische ontwerp ervaar je veel ruimte, 4 zitplaatsen binnen aan tafel, een héérlijk ruim bed (193x140) en een grote keuken. Het bed is in een handomdraai klaar voor gebruik. Er is de keuzen om een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden te creëren. Een 3e kinderslaapplek is te creëren in de cabine d.m.v. een hangbed. Zo heb jij jouw eigen "camperbedstee" met een spannend toegangsluik. Je eigen plekje en toch dicht bij papa en mama.
Uniek is de mogelijkheid om buiten te koken! De grote keuken is voorzien van elektrische kookplaat, wasbak met koudwaterkraan, elektrische koelbox 20 liter en veel opbergruimte. De keuken  is volwaardig uitgerust met alle benodigde keukeninventaris om de (h)eerlijkste maaltijden te bereiden. 

Blue heeft inmiddels een nieuwe eigenaar.

Sfeervolle Opel Vivaro zoals je hem nog niet eerder zag...(VERKOCHT)

Mijn naam is "JOY". Ik ben met passie en liefde professioneel omgebouwd tot een spiksplinternieuw gezellig nestje voor  2 tot 3 personen (zitplek en inrichting voor 3 personen, slaapplek voor 2). Ik ben ruimtelijk ingericht met verrassend veel opbergmogelijkheden en bied een luxe ruim bed met lattenboden en comfortabel matras van 14 cm (190x140). Ik bied een grote keuken, compleet ingericht. Dit is inclusief wasbakje met koud water, elektrische koelbox 20 liter, elektrische 2 pits kookplaat en uitschuifbaar werkblad zodat je met mij ook BUITEN kunt KOKEN! 

Het CarisCampers concept maakt zo veel mogelijk gebruik van duurzame en ecologische materialen. Zo is er o.a. schapenwol gebruikt voor isolatie, ecologische krijtverf voor de afwerking van het interieur en ecologisch bamboe servies. Dit alles gegoten in een sfeervol jasje en netjes afgewerkt.


JOY heeft inmiddels een vaste reisgenoot gevonden en is helaas niet meer via ons te huren.

Wil je zelf een camper a la JOY dan kan dat natuurlijk. Neem dan contact met ons op.